4pulse website
  • NVVC NAJAARSCONGRES
    ​NETWERKGENEESKUNDE

    Online congres 5 en 6 november 2020
ONLINE NVVC Najaarscongres: ‘Netwerkgeneeskunde’.

Als gevolg van de Corona beperkingen is besloten het NVVC najaarscongres van 2020 volledig in een online vorm te laten plaatsvinden. De congrescommissie is verheugd u een veelzijdig programma rondom het thema ‘Netwerkgeneeskunde’ te kunnen aanbieden. Dit eerste Online NVVC Najaarscongres zal plaatsvinden op 5 en 6 november 2020. 

Vele facetten rondom het thema zullen aan de orde komen, zoals de organisatie binnen de cardiologie van “De juiste zorg 
op de juist plek door de juiste professional”. Had de patiënt die bij u op de polikliniek kwam ook echt naar het ziekenhuis moeten komen of kon deze patiënt ook elders geholpen worden, bijvoorbeeld thuis? De COVID-19 pandemie heeft deze vragen mogelijk nog actueler gemaakt. Voor het volledige programma verwijs ik u graag naar het programma overzicht alwaar u nu al kunt bekijken naar welke sessies uw voorkeur uitgaat. 

Dit online congres zal een mix zijn van live en on demand sessies, om u zo toegang te bieden tot de laatste informatie en 
ontwikkelingen. Er wordt een online conference center ingericht waarop u kunt inloggen. Het online conference center ziet eruit als een dashboard van waaruit u kunt navigeren naar de verschillende mogelijkheden die het online NVVC Najaarscongres 2020 biedt. Naast de live en on demand sessies, zijn er ook diverse netwerkopties zoals een ‘meet & greet’ hierover volgt later meer informatie.

Kortom een zeer breed programma waarvoor wij uw inschrijving graag tegemoet zien!

We ontmoeten u graag online op 5 en 6 november.

Met collegiale groet,

Namens de congrescommissie,
Annemien van den Bosch

INSCHRIJVING GEOPEND


De inschrijving voor het NVVC Najaarscongres is geopend, de uiterste inschrijfdatum is maandag 2 november (09:00 uur).

klik hier voor meer informatie

of ga naar het aanmeldformulier:

Aanmeldformulier