4pulse website

Inschrijven


Bent u lid van de NVVC?
Door aanmelden met uw e-mail adres (dat u bij de NVVC als correspondentie e-mail heeft opgegeven) worden gegevens automatisch in het formulier gezet en voorkomt u onnodige kosten.

Aanmeldformulier NVVC Najaarscongres 2020


De uiterste inschrijfdatum is maandag 2 november 09:00 uur. 

Na een succesvolle inschrijving ontvangt u 2 weken voor het najaarscongres een persoonlijke link voor het congresportal. Hier maakt u een profiel aan welke wordt gekoppeld aan uw BIG-nummer voor de toekenning van accreditatiepunten.

Kosten 

Deelname aan het online congres (4 dagen geldig)

  • leden (specialist) €20,-
  • leden (niet-specialist) €10,-
  • niet-leden (specialist) €120,-
  • niet-leden (niet-specialist) €110,-

Annuleringsvoorwaarden
Annuleren van betaalde onderdelen is mogelijk tot en met donderdag 22 oktober 2020. Na deze datum bent u de volledige kosten verschuldigd en is terugbetaling niet meer mogelijk.

Accreditatie
Voor dit congres wordt accreditatie aangevraagd bij de NVVC, NVHVV, VSR en NAPA
U ontvangt punten per live en on demand sessie. Ook voor de live sessies die u on demand bekijkt.

Toegang
  • De algemene ledenvergadering van de NVVC is toegankelijk voor gewone leden, ereleden, juniorleden en niet-praktiserende leden van de NVVC. Niet-praktiserende leden hebben geen stemrecht.
  • Voor een beschrijving van het soort lidmaatschap: zie de NVVC-statuten.

4pulse
U vindt alle informatie over dit Najaarscongres en andere NVVC congressen op de 4pulse website www.4pulse.nlWilt u meer informatie over de mogelijkheden die 4pulse aanbiedt? Neem dan contact op met George Wels via info@4pulse.nl of 06-39063803.
NVVC App
Download de NVVC App in de App Store of de Playstore voor het volledige programma en meer informatie over het congres op uw telefoon.