4pulse website

Graag nodig ik u uit voor het NVVC Voorjaarscongres op donderdag 20 en vrijdag 21 april 2023. We komen deze dagen samen in NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout en gaan in op het thema ‘Quality time @work’. Uiteraard komen vakinhoudelijke lezingen aan bod maar bijvoorbeeld ook de vele administratieve handelingen die we tegenwoordig moeten uitvoeren.

Het congres wordt geopend door Minister Kuipers waarbij hij zal spreken over het Integraal Zorgakkoord (IZA). Onder leiding van presentator Twan Huys zal een panel van collega’s daarna de interactie op het podium opzoeken, middels door u vooraf gestelde vragen. Deze kunt u indienen bij het congresbureau via nvvc@roijecongressen.com

Op donderdag aan het einde van de middag zetten we de dag voort in informelere sfeer. We bieden de mogelijkheid een frisse NVVCee-duik te nemen onder aanmoediging van collega’s of een fijne strandwandeling te maken. Alles vindt plaats in en rondom Bries in Noordwijk waar we de avond voorzetten met een diner. Uw deelname kunt u doorgeven op het aanmeldformulier.

We nodigen u van harte uit om u aan te melden voor het Voorjaarscongres en kijken er weer naar uit om iedereen op 20 en 21 april te ontmoeten!


Met collegiale groet,

Namens alle leden van de congrescommissie,

Berto Bouma, voorzitter

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 13 april 2023.

Aanmeldformulier

Wanneer u lid bent van de NVVC, gebruik dan voor aanmelding het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief ontvangt; hierdoor wordt u als lid herkent en wordt het juiste bedrag in rekening gebracht.

Locatie

NH Conference Centre Leeuwenhorst

Langelaan 3

2211 XT Noordwijkerhout