NVVC JUBILEUMCONGRES

Van driehoek naar netwerk: my heart will go on!

De NVVC bestaat 90 jaar! We vieren dat op donderdag 4 en vrijdag 5 april 2024 met een Jubileumcongres in Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam.
Het belooft een programma te worden met internationale allure door onder andere de komst van onze Amerikaanse collega dr. Peter Libby. Daarnaast is er een samenwerking met de European Heart Journal en organiseren we wederom een paneldiscussie, deze keer onder leiding van Diederik Jekel, waarin oud versus jong centraal staat. Natuurlijk ontbreken ook de vaste onderdelen niet, waaronder de CVOI Richtlijnensessie, wetenschappelijke abstract parallelsessies en de ALV.

Op donderdagavond vieren we het jubileum met een spetterend netwerkevent op de ss Rotterdam waar we ons in The Love Boat sferen zullen begeven! We vragen iedereen om hier in stijl naar toe te komen! 

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit unieke jubileumcongres en wij kijken uit naar uw komst! Het aanmeldformulier en alle meest up-to-date informatie waaronder de kosten, vindt u terug op deze site.

Met collegiale groet,
Namens alle leden van de congrescommissie,

Berto Bouma, voorzitter

Inschrijving geopend


U kunt zich aanmelden voor het NVVC Jubileumcongres middels het aanmeldformulier.

Wanneer u lid bent van de NVVC, gebruik dan bij uw aanmelding het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief ontvangt; hierdoor wordt u als lid herkend en wordt het juiste bedrag in rekening gebracht.

Locatie
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Beursplein 37, Meent 110

3011 AA Rotterdam

Zie ook: Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam.