4pulse website

NVVC-NVT Najaarscongres 2 en 3 november 2023

Graag nodig ik u uit voor het NVVC-NVT Najaarscongres op donderdag 2 en vrijdag 3 november 2023 in Congrescentrum Papendal te Arnhem. We gaan in op het thema ‘Invasief, innovatief of conservatief’ en het programma op vrijdag wordt deze keer in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Thoraxchirurgie (NVT) ingevuld.

Het programma is samengesteld door diverse NVVC en NVT werkgroepen. Daarnaast zijn er de terugkerende onderdelen zoals de wetenschappelijke abstract sessies op de donderdagmiddag. Ook deze sessies op donderdagmiddag zijn gecombineerd met inzendingen vanuit zowel de NVVC als de NVT.

Op donderdag aan het einde van de middag organiseren we als netwerkactiviteit een spinning clinic. Deze vindt parallel plaats aan de netwerkborrel in Congrescentrum Papendal. Meer informatie over deze activiteit leest u terug op deze congreswebsite. Uw deelname dient u vooraf kenbaar te maken via het aanmeldformulier voor het congres.

We nodigen u van harte uit om u aan te melden voor het Najaarscongres en kijken er naar uit u op 2 en 3 november te ontmoeten!

Met collegiale groet,
Namens alle leden van de congrescommissie,
Berto Bouma, voorzitter


Inschrijving geopend

Wanneer u lid bent van de NVVC, gebruik dan voor aanmelding het e-mailadres waarop u de nieuwsbrief ontvangt; hierdoor wordt u als lid herkend en wordt het juiste bedrag in rekening gebracht.

Aanmelden is mogelijk tot en met donderdag 26 oktober